Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟΥ-ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ

    Για κάθε γυναίκα η μετάβαση στην εμμηνόπαυση είναι μια περίοδος με πολλές προκλήσεις. Το συναίσθημα επηρεάζεται, οι πνευματικές λειτουργίες παρουσιάζουν αλλαγές και το σώμα δέν είναι πια το ίδιο. Εξάψεις ,διαταραχές ύπνου ,αδυναμία συγκέντρωσης ,εύκολη κόπωση,κακή διάθεση ,συχνές ουρογεννητικές λοιμώξεις καί ποικίλα άλλα ενοχλήματα δυσκολεύουν την καθημερινότητα της γυναίκας.

   Παρόλο που η συνήθης ηλικία εμμηνόπαυσης είναι τα 50 έτη, έχει παρατηρηθεί ότι όλο και περισσότερες γυναίκες περι τα 45 (ή και νεότερες) ,προσέρχονται στο ενδοκρινολογικό ιατρείο παραπονούμενες για κλιμακτηριακά συμπτώματα .

   Επιπλέον, γυναίκες που ήδη βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και παραμένουν δραστήριες σε επαγγελματικό , προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο , έχουν ανάγκη να διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση και υγεία.Εξάλλου με την σταδιακή γήρανση των δυτικών κοινωνιών ,όλο και μεγαλύτερο τμήμα του γυναικείου πληθυσμού , περνά στην μετεμμηνοπαυσιακή φάση.

   Στο ενδοκρινολογικό ιατρείο προσφέρουμε ένα ειδικά σχεδιασμένο, ολοκληρωμένο πακέτo ελέγχου κλιμακτηρίου -εμμηνόπαυσης για τη φροντίδα των περιεμμηνοπαυσιακών και μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών. 

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • την ανίχνευση των κλιμακτηριακών συμπτωμάτων και την ανακούφισή τους, 
  • την αξιολόγηση του μεταβολικού προφίλ της γυναίκας και τη κατάλληλη συμβουλευτική ,
  • την αναζήτηση και την αντιμετώπιση παθήσεων που αναδύονται στην εμμηνοπαυσιακή μετάβαση, με σκοπό την προαγωγή της υγείας και την πρόληψη για τα επόμενα χρόνια. 

   Η γυναίκα που ωριμάζει, μπορεί να βρεί την ιδιαίτερη προσοχή και τη φροντίδα που δικαιούται ,για να γίνει η μετάβαση στην εμμηνόπαυση αφορμή για μια νέα αρχή !

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟΥ και ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ

Σάς ενημερώνουμε ότι από Τρίτη 21/5/24 και κάθε Τρίτη το ιατρείο Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης θα γίνεται στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης Μητροπόλεως 86. Στόχος είναι η άμεση

Read More »

ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟΥ-ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ

    Για κάθε γυναίκα η μετάβαση στην εμμηνόπαυση είναι μια περίοδος με πολλές προκλήσεις. Το συναίσθημα επηρεάζεται, οι πνευματικές λειτουργίες παρουσιάζουν αλλαγές και το

Read More »

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4 Μαρτίου 2024 Η Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, που έχει πλέον καθιερωθεί στις 4 Μαρτίου κάθε χρόνο, σηματοδοτεί την ταυτόχρονη προσέγγιση όσων εμπλέκονται

Read More »