Στο ιατρείο παρακολουθούνται ασθενείς με Σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και Σακχαρώδη Διαβήτη κύησης .
Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2: Είναι από τις ταχύτερα διαδιδόμενες νόσους στον δυτικό κόσμο . Σχετίζεται με τον κακό μεταβολισμό της γλυκόζης. Η ελλιπής του ρύθμιση επιδρά στα περισσότερα συστήματα του οργανισμού. Οι επιπλοκές του επηρεάζουν τόσο την ποιότητα της ζωής του ασθενούς, όσο και τη διάρκειά της .

 

Με έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση ο διαβητικός ασθενής μπορεί να έχει μια ομαλή ζωή χωρίς να στερείται καθημερινές κοινές δραστηριότητες και απολαύσεις .
Στο ιατρείο γίνεται αναλυτική αξιολόγηση τής φάσης του νοσήματος και των τυχόν επιπλοκών του. Ο πρώτος έλεγχος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλήρες αιματολογικό/βιοχημικό τσεκ-απ ,λιπομέτρηση και αξιολόγηση για διαβητική νευροπάθεια των κάτω άκρων . Δίνεται κατάλληλη φαρμακευτική θεραπεία με βάση τις ανάγκες του ασθενή και παρέχονται εξατομικευμένες ,εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές οδηγίες.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο endosel@hotmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

 

Σακχαρώδης Διαβήτης κύησης : γίνεται προσεκτική αξιολόγηση και στενή παρακολούθηση τόσο των δεδομένων της εγκύου (τιμές αυτομέτρησης , διατροφή ,μεταβολές βάρους) όσο και του εμβρύου (αξιολόγηση υπερηχογραφημάτων), με στόχο την έγκαιρη παρέμβαση ώστε η κύηση με διαβήτη να εξελιχθεί ομαλά και να έχει την καλύτερη δυνατή έκβαση. Εξάλλου η έγκυος με διαβήτη δικαιούται ,όπως και κάθε έγκυος, να βιώσει την εγκυμοσύνη της ως μια ευχάριστη και μοναδική εμπειρία.